Боян Томов отличи най-добрите в бизнеса

Трябва да сме оптимисти и да очакваме по-добра година, заяви изпълнителният директор на Бранд Медия

Боян Томов отличи най-добрите в бизнеса
4763 ~ 1 мин. четене
Всяка година казвам, че следващата ще бъде по-добра и трябва да сме оптимисти. За нас от "Бранд Медия България" и списание "Икономика" е чест за четвърта година да организираме престижния конкурс "Мистър и Мисис Икономика". Отличаваме най-добрите в българския бизнес. С тези думи се обърна към гостите на  конкурса изпълнителният директор на Бранд Медия България Боян Томов.

Престижните награди "Мистър и Мисис Икономика" 2014 бяха връчени на бляскава церемония в Националния исторически музей - София тази вечер. 

"Измина една много тежка година, в която три пъти се смени управлението на държавата и това създава дискомфорт за българския бизнес. Въпреки това през тази година изданията на Бранд Медия България - kmeta.bg и списание "Икономика", отличиха най-успешните сред кметовете, а тази вече и сред предприемачите. Благодаря на Комитета, който номинира кандидатите в конкурса. Благодаря на 33-мата членове на журито, на одиторската компания и нотариалната кантора, които завериха вота на журито. Благодаря, че сте за пореден път с нас", обърна се той към партньорите и гостите на конкурса.

"През тази година онлайн изданието на списание "Икономика", което може да се чете свободно на български, английски и руски език, е било посетено от 550 000 човека. Сайтът еconomic.bg пък има през годината над 4,5 млн. уникални посещения. Читателите на двете медии също участваха в избора на победител в една от категориите на конкурса, затова предприемачите тази вече получават своите награди от множество хора, които им имат доверие", завърши изпълнителният директор на Бранд Медия България Боян Томов.
 
Подкрепи Economic.bg