Компания търси дегустатор на греяно вино по коледните базари срещу заплащане

Празничната работа ще носи на късметлията 50 паунда на час

Компания търси дегустатор на греяно вино по коледните базари срещу заплащане

Снимка: Pixabay

Фенове на коледните базари, за вас вече има работа мечта! Ако обичате греяно вино, коледни сладки и разглеждането на дрънкулки, тогава какво ще кажете да получавате пари за това удоволствие? Британската онлайн платформата ExpoCart търси дегустатор, който да посещава поне три базара седмично в британски градове преди Коледа.

Целта на дегустатора е да проучи какви видове сергии има, колко са, използваните табели, оборудването, което продавачите продават на всеки базар, и по презумпция да попива цялата атмосфера.

ExpoCart е готова да плати на късметлията £50 ($65) на час за неговата празнична работа, като ще изисква доклад от 750 думи след всяко посещение, както и да прави много висококачествени снимки.

Разбира се, им специални изисквания към кандидатите. Те трябва да са навършили 18 години и да имат пълна шофьорска книжка за Великобритания.

Успешният дегустатор ще получава по 50 британски лири за обиколката на един панари, но е свободен да се мотае, колкото пожелае там, стига да си свърши работата. И трябва да присъства на поне 10 базара в дните между петък, 6 декември, и вторник - 24 декември 2019 г., пише "Бизнесинсайдър".

Компанията покрива само пътните разходи на дегустатора и негов придружител, но не и настаняването.

ExpoCart обаче казва, че също така "ще отдели и джобни пари".

За позицията може да се кандидатства на сайта на компанията.
Коментари: 0