Британци създадоха иновативна възглавница за пътуване

Trtl обещава революция

Британци създадоха иновативна възглавница за пътуване

Снимка: Trtl Pillow

Британци създадоха иновативна възглавница за пътуване, предназначена да направи почивката в самолета по-удобна. Тя може да се използва в 80 различни пози и дори да регулира телесната температура, пише Lonely Planet.

Много пътници използват полетното си време, за да се възстановят и да спят. Въпреки това, удобствата за комфортен сън, не са достатъчни и новата възглавница Trtl, е предназначена да реши този проблем.

Докато много възглавници за пътуване са U-образни, а Trtl е лека и мека във форма на шал. Тя е изработена от микрофлис с подсилена вътрешна част, която позволява на главата и раменете да заемат удобна позиция. В центъра на възглавницата е мрежовият панел, който предпазва от затопляне и помага да се поддържа шията в най-удобната позиция за спане. Благодарение на регулирането на височината, Trtl има 80 възможни конфигурации. Добавяме, че възглавницата може да се пере.

Създателите на аксесоара са британците Майкъл Кориган и Дейвид Келок. Те разказват, че идеята за възглавницата за спане в самолет се появила след дълги дискусии за неудобството, което човек изпитва, когато иска да спи по време на дълъг полет. Разработката ѝ продължава от пет години. "Опитахме се да създадем нещо ново", отбелязват авторите на Trtl.

Коментари: 0