Четете безплатно новия брой на сп. „Икономика“

Целият архив на списанието е достъпен безплатно за четене и изтегляне

Четете безплатно новия брой на сп. „Икономика“

Снимка: Economic.bg

7340 ~ 1 мин. четене

Екипът на списание "Икономика" реши да сподели безплатно новото си издание - бр. 95 за Март/Април 2020 г. Броят е вече в търговската мрежа, но поради множеството затворени обекти и кампанията за оставане по домовете, решихме да дадем на повече читатели възможността списанието да стигне до тях на лаптоп или мобилно устройство.

Основната тема е посветена на "Двете Българии" - на българите във и извън границите на страната и как тези, които избраха да се реализират в чужбина, може да намерят стимули да се върнат у дома.

Обществото ни е разделено на две и по друга особено важна тема - трябва ли България да следва курса към еврото, или да стоим в „чакалнята”. Мнения по въпроса споделят  водещите експерти доц. д-р Красен Станчев, доц. Григорий Вазов и Стоян Панчев.

Лице на корицата ни е Оливие Маркет – президент на Ей И Ес България и на Американо-българската търговска камара. Той коментира бизнес средата и перспективите през енергийния отрасъл на фона на устрема на ЕС към по-зелено бъдеще.

В броя ви очакват срещи с изобретатели, предприемачи и мениджъри в сферата на финансите, търговията, изкуствения интелект, агробизнеса и изкуството.

Списание "Икономика" идва и със специално предложение за абонамент от "Доби Прес" - (55 лв. за годишен абонамент и 35 лева за оставащите 4 броя до края на 2020 г.).Може да се абонирате по имейл abonament@dobipress.bg или на телефон на 02/963-30-81.

Списание "Икономика" излиза 6 пъти в годината и е единствената бизнес медия у нас, която се издава на два езика - български и английски.

Архивът на списанието винаги е бил достъпен свободно за четене и изтегляне онлайн.

Целият  ни архив с броеве може да откриете ТУК.

Останете вкъщи и приятно четене!

Коментари: 0