10 дестинации за ноемврийско слънце

Вижте къде можете да се насладите на лято през ноември

10 дестинации за ноемврийско слънце
През ноември можете пътувате в не толкова претъпкани самолети, да се възползвате от големи намаления, малко преди да настъпи коледната суматоха.

10. Малта

През ноември градусите там са около 20. Можете да се насладите на тропически острови, както и на исторически забележителности.

9. Тенерифе

На този остров средната температура през ноември е около 21 градуса, което го прави чудесен за разходки и по-хладен плаж. Там можете да направите преход, да се качите на върха на вулкан, както и да опитате от ястията в невероятните ресторанти.

8. Лос Анджелис

През ноември живакът рядко показва под 20 градуса. Възможностите са развлечение в града са многобройни и колкото и време да останете там няма да бъде достатъчно.

7. Маракеш

Там можете да се докоснете до съвсем различна култура и архитектура. Температурите между октомври и март са около 20 градуса, чудесни за градски разходки.

6. Южна Австралия

В тази част на континента ще видите изключително биоразнообразие, безброй атракции, както и туристически дестинации, плюс невероятно вино.

5. Флорида, САЩ

Там е малко по-топло от другите места – около 27 градуса, чудесни за плаж. Прякорът на щата е достатъчно показателен – „Слънчевият щат”.

4. Куба

Изключително популярна и интересна туристическа дестинация за през зимата. Температурата е почти 30 градуса.

3. Полуостров Юкатан, Мексико

Неописуема природа и исторически забележителности са това, което привлича многобройните туристи всяка година, както през лятото, така и през зимата.

2. Антигуа

Това е дестинация с 365 райски плажа – по един за всеки ден от годината. Чудесно място да избягате от суровата европейска зима.

1. Камбоджа

Това е неописуемо красива страна – невероятна природа, древни храмове, много музеи и изключително много възможности за забавление, но също така и потапяне в мъдростта на тази държава.
Коментари: 0