Discordia увеличи флотилията си до 600 камиона

Компанията е направила поръчка за още 180 нови и модерни камиона

Discordia увеличи флотилията си до 600 камиона
5432 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
Автомобилният превозвач Discordia разшири флотилията си със 100 нови тежкотоварни автомобила от най-ново поколение, които отговарят на всички изисквания за автомобили от стандарт Евро-6. Така компанията вече разполага с общо 600 камиона.

До края на годината Discordia планира да увеличи още броя на превзоните средства. Компанията е направила поръчка за още 180 нови и модерни камиона, а до 2022 г. флотилията й ще нарасне до 1400 камиона. 

"Изключително сме щастливи, че за 6 месеца успяхме да увеличим флотилията си с още 100 нови камиона. За нас е голямо постижение да сме единствената компания в страната с автопарк от над 600 високотехнологични тежкотоварни автомобила по стандарт Евро-6. Discordia ще продължи да бъде сред водещите превозвачески компании компании на пазара и да допринася за развитието на транспорта и спедицията", коментира изпълнителният директор на компанията Христо Христов. 

Създадена през 1992 година, Discordia е една от водещите транспортно-логистични компании в Европа. Освен в България, Discordia има свои компании в Румъния и Украйна. 
Коментари: 0