До 30% отстъпка за всички таблети във Vivacom през март

Намалението е валидно при сключване на нов срочен договор

До 30% отстъпка за всички таблети във Vivacom през март

Снимка: Vivacom

564 ~ 2 мин. четене
Автор: Vivacom
До края на март всички модели таблети, които се предлагат в магазинната мрежа на Vivacom, са с отстъпка до 30%. Клиентите могат да се възползват от устройства с отлични качества във всички ценови сегменти. Намалението е валидно при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ, както и при закупуване на устройството в брой или на лизинг.

Откроява се моделът Lenovo Yoga Smart Tab. Таблетът е с 10.1-инчов Full HD дисплей, с IPS технология, която предоставя изящна картина с много детайли. Устройството има типична за серията въртяща се панта, която позволява използване на таблета по четири различни начина – в ръката, наклонен, изправен или закачен и го прави изключително удобен за работа и забавление в движение. Моделът работи с мощния 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon, разполага и с 4 GB RAM памет и 64 GB вътрешна памет и има батерия с капацитет 7000 mAh за до 11 часа сърфиране в интернет. Lenovo Yoga Smart Tab се предлага на цена от 16,79 лв. на месец с план i-Traffic L+. 

И още едно изкусително предложение Huawei T3 10. Оборудван е с широк, 9.6-инчов IPS дисплей за богата картина. Основна камера му камера е 5 мегапиксела и е снабдена с автофокус. Предна камера е 2 мегапиксела, с фиксиран фокус. Батерията е 4,800 mAh. Устройството разполага със специална функция за намалена светлина за предпазване на очите. Само по време на настоящата промоция Huawei T3 10 се предлага за 6,29 лв. на месец с план i-Traffic L+.

Не е за изпускане офертата за Prestigio Grace 5778. Моделът разполага с 8-инчов Full HD дисплей. Оборудван е с 4-ядрен процесор Cortex A53, разполага и с 2 GB RAM памет и 16 GB вътрешна памет и слот за Micro SD. Батерията му е с капацитет 4000 mAh. През март клиентите на Vivacom могат да се сдобият с устройството за 2,09 лв. на месец с план i-Traffic L+.

Функционален, удобен и на отлична цена е и моделът Prestigio Wize 3437 4G.  Висококачественият таблет със 7-инчов дисплей е еднакво подходящ както за сърфиране в интернет и четене на текстове, така и за гледане на филми.  

Високата му производителност  се осигурява от 4-ядрен процесор, а батерията  му е с капацитет 2500 mAh. Таблетът Prestigio Wize 3437 може да бъде закупен на цена от 70 стотинки в брой в магазините на Vivacom, при сключване на тарифен план i-Traffic L+. 

Коментари: 0