Домусчиев: Малко издания могат да се похвалят с историята на сп. „Икономика“

Председателят на КРИБ връчи специалните награди на списанието в категория „Финанси“

Домусчиев: Малко издания могат да се похвалят с историята на сп. „Икономика“

Снимка: Economic.bg/Архив

1272 ~ 1 мин. четене
Изключително се радвам за целия екип на списание „Икономика“, защото да си на пазара в България 30 години е изключително трудно и доказва колко сериозно е това издание. Това каза председателят на най-голямата работодателска организация в България – Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) по време на събитието по повод 30-годишнината на списание „Икономика“. На събитието присъстваха представители на най-големите компании в България, спомогнали формирането на модерната българска икономика.

„Много малко компании могат да се похвалят с 30-годишна история и 30 години успехи“, каза Домусчиев.
Той връчи специалните награди на списание „Икономика“ в категория „Финанси“. Отличия получиха Виолина Маринова - главен изпълнителен директор на Банка ДСК, Петя Димитрова -  главен изпълнителен директор на Пощенска банка, Петя Славова - председател на Надзорния съвет на Инвестбанк и Данчо Данчев – главен изпълнителен директор на „Дженерали“.

„Искам да пожелая още много успехи на списание „Икономика“. Като председател на КРИБ се радвам, че си партнираме със списанието при организирането на най-престижния конкурс „Мистър и Мисис Икономика“, каза председателят на КРИБ.

Домусчиев поздрави всички наградени по време на бляскавата церемония в София Тех Парк и пожела на екипа на списанието и на сайта Economic.bg да продължат да работят по начин, който да е пример за всички български медии.

Коментари: 0