Джордж Клуни подарил на 14 свои приятели по $1 млн. в брой

Историята разказа Ранди Гербер пред MSNBC

Джордж Клуни подарил на 14 свои приятели по $1 млн. в брой
9498 ~ 2 мин. четене
Джордж Клуни е сред любимите съвременни актьори на мнозина. Не само на дамите, но и на много мъже.

За него са писани много неща, медиите следят с внимание личния му живот, брака с красивата юристка Амал и раждането на двете им деца - близнаци.

В близкия кръг на Клуни са много известни личности.

А изглежда да си приятел на Джордж Клуни, освен всички обичайни предимства, има и още едно специално. И това се потвърждава от невероятна история за актьора, тиражирана от много щатски медии.

Историята разказа Ранди Гербер, съпруг на световноизвестния модел Синди Крауфорд и бизнес партньор на Клуни, в предаването Headliners на американската телевизия MSNBC.

Става дума за това как Клуни дал на 14 свои приятели по 1 милион долара в брой като подарък.

"Беше септември 2013 г. Ние сме група приятели, наричаме се "Момчетата", споделя Гербер.

Клуни звъннал на всички от "Момчетата", 14 на брой, включително Гербер, и помолил да си запазят датата 27 септември 2013 г. в календара, защото ги събира в дома си за вечеря.

Когато 14-те приятели пристигнали в къщата на актьора, открили на масата 14 черни дизайнерски куфарчета, поставени пред всяко място за сядане.

Клуни се обърнал към групата със следните думи: "Момчета, искам да знаете колко много означавате за мен. Когато дойдох в Лос Анджелис, съм спал на вашите дивани, и имам невероятния късмет всички вие да сте мои приятели. Днес нямаше да съм това, което съм, без вас. Затова за мен е важно, докато сме всички още заедно, да върна доброто, което съм получил. Затова искам да отворите куфарчетата".

Както вече се досещате, във всяко от тях имало по 1 милион долара в брой, в банкноти от по 20 долара. Клуни бил платил и необходимите данъци върху тези суми.

Гербер допълва, че по онова време някои от членовете на групата наистина имали финансови затруднения и имали нужда от пари, защото живеели от заплата до заплата.

Самият Гербер обявил, че няма нужда от парите и щял да откаже подаръка, но тогава Клуни заявил: Ако Ранди не вземе парите, никой друг не може да вземе своите".

И така всеки от 14-те приятели на актьора се сдобил с по 1 милион долара подарък.
Подкрепи Economic.bg