Este Fitness & Spa бе отличен за най-добър в света

Луксозният Спа център отговаря на най-високите световни стандарти

Este Fitness & Spa бе отличен за най-добър в света
6576 ~ 2 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Este Fitness & Spa спечели първо място за най-добър фитнес и Спа център в света в престижния международен конкурс World Luxury Spa, в който участват луксозни Спа центрове от целия свят. Те се надпреварват в 32 категории на национално, регионално, континентално и глобално ниво. Основните критерии при избора на победител е качеството на предоставяните услуги и удовлетвореността на клиeнтите.

За оценката на участниците центровете са посещавани от експерти, които са се представяли за клиенти (т.н. тайни клиенти). Те са посетили всяко едно от местата, след което са провели гласуване.

„Тази награда доказва нашия професионализъм и класа, и признание, което изисква от нас винаги да сме няколко крачки пред всички останали. Това е резултат от постоянните усилия и ежедневен стремеж да създаваме комфортна и елегантна атмосфера, наред с богатата палитра ексклузивни услуги и с безупречното обслужване на клиентите“, споделя Надя Халачева, мениджър на Este Fitness&Spa.

Центърът отговаря на най-високите световни стандарти и разполага с ултра модерна, но все пак интимна и уютна обстановка. За най-претенциозните клиенти има специална ВИП зона с луксозни Спа апартаменти.

Едно от най-впечатляващите съоръжения в Este Fitness&Spa е фитнес залата, която е единствената в България, изцяло оборудвана с уреди от премиум серията ARTIS на световния лидер в производството на фитнес оборудване Technogym. 

По-рано тази година Este Fitness & Spa получи и 3 локални отличия за България - "Луксозен дневен Спа център", "Луксозен Уелнес Спа център" и "Най-добър Спа мениджър". Само година след отварянето си, центърът затвърди успеха си и се нареди сред най-добрите луксозни фитнес и Спа центрове в света.

Подкрепи Economic.bg