Европроектите трябва да се изпълняват качествено

Хубаво е да се учим не само от собствените си грешки, но и от грешките на другите, заяви Искра Михайлова

Европроектите трябва да се изпълняват качествено

Снимка: Стоян Йотов

При усвояването на пари от Евросъюза трябва да бъдем внимателни не само за сроковете, но и за качеството на изпълнението. Това заяви председателят на Комисията по регионално развитие на Европарламента Искра Михайлова по време на работна среща с изпълнителния директор на "Бранд Медия България" Боян Томов.

Двамата обсъдиха редица актуални за българското общество въпроси, сред които местните избори, усвояването на евросредства, визията на Европейския съюз за развитието на регионите, както и предизвикателствата и възможностите пред България през новия програмен период 2014-2020 г.

Според евродепутата Искра Михайлова трябва да се учим не само от собствените си грешки, но и от грешките на другите страни в дадена сфера.  

"Работете постоянно, за да завършите проектите за облагородяване на вашите населени места", призова председателят на Комисията по регионално развитие, цитирана от Kmeta.bg.

Искра Михайлова пожела на българските общини да работят упорито и отговорно, за да могат да оправдаят очакванията на хората.

Коментари: 0