„Фантастико” инвестира 39 млн. лв. в нов обект в София

Компанията разкрива общо 150 работни места в два супермаркета

„Фантастико” инвестира 39 млн. лв. в нов обект в София

Веригата супермаркети „Фантастико” ще открие един нов магазин в София през есента, а друг обект на веригата ще бъде модернизиран. Общата инвестиция в двата обекта е за над 63 млн. лв. и в тях ще бъдат разкрити 150 работни места, съобщават от компанията.

Новият супермаркет ще се намира на бул „Г.М.Димиров“, до хотел „Вега“ и ще работи до 24.00 часа, а общата му разгърната застроена площ е повече от 10 000 квадратни метра. В него ще се открият 100 работни места.

Модернизираният супермаркет е на бул. „Черни връх“ 204, а вложените в него средства са 24 млн. лв. Обектът отново ще работи денонощно и в него ще се открият над 50 допълнителни работни места към персонала за момента.

Двата супермаркета ще предлагат познатите за веригата продукти като плодове и зеленчуци, различни видове изцедени сокове, специално разработен сектор за био и диетични продукти, козметичен сектор и др. В обектите ще има и щанд с топли витрини, зона за закуски и сандвичи. От компанията добавят, че за първи път посетителите ще могат да виждат цялото производство на хляба – от замесването до изпичането му.

В пространството след касите е предвидена "Кафетерия", със зона за консумация.

Двата магазина разполагат с общо 240 паркоместа като част от тях са закрити. Обектите имат и станции за зареждане на електроавтомобили.

Коментари: 0