Forever 21 отваря още един магазин в София

Той ще е по-голям от първия и ще бъде в популярен столичен мол

Forever 21 отваря още един магазин в София

Forever 21 ще отваря своя втори магазин в София, като новата локация на американската марка е Serdika Center. Миналата година търговската верига започна експанзията си в Централна и Източна Европа именно от България. След успеха на първия магазин от веригата в Paradise Center и големия интерес от страна на българските клиенти, брандът разширява мрежата си у нас.

Вторият магазин на Forever 21 ще бъде разположен на търговска площ от 1400 кв. м и ще бъде по-просторен от първия. Голямото откриване е тази събота, 18 март. Посетителите, пристигнали до 11:00 часа, ще получат ваучери за 30% отстъпка от всички стоки в магазина и възможност да се сдобият с най-актуалните модни тенденции. 

Голямото откриване на Forever 21 в Serdika Center ще изненада посетителите и с професионални гримьори, популярни водещи, специална фото будка и DJ сетове на живо през целия ден.

През изминалата 2016 г. франчайзополучателят Teren Management Europe отвори обекти на марката в 6 страни, започвайки от София. Компанията откри магазин в Румъния (Букурещ), Словакия (Братислава), Полша (Лодз и Познан), Чехия (Прага) и Португалия (Лисабон). Освен това компанията се ангажира и с работата и управлението на 2 магазина в Мадрид и Барселона.

Въз основа на бизнес плана на компанията, през 2017 г. ще бъдат открити още 20 обекта в 12 страни, включително и новият магазин в София. Разширяването на нови пазари, както и растежа й в страните, където тя вече работи, представлява основен приоритет за компанията.

Коментари: 0