Galaxy S9 vs. Galaxy S8 - струва ли си надграждането?

Business Insider изброява няколко причини, поради които да си останете с Galaxy S8

Galaxy S9 vs. Galaxy S8 - струва ли си надграждането?
В днешни дни е все по-безпроблемно да си държите смартфона от миналата година, вместо да купувате последния модел. Практиката от последните години е новите „умни“ устройства да получават незначителни подобрения спрямо своя предшестващ модел, а според Business Insider точно такъв е случаят при моделите Galaxy S8 и S9 на Samsung.

Това не означава, че Galaxy S9 не е превъзходен смартфон. Това според експертите е едно от най-добрите устройства, което може да се купи в момента. Но ако имате Galaxy S8, всъщност имате един от най-добрите смартфони за 2017. А характеристиките и мощта на Galaxy S8 му позволяват да поживее още дълго, без потребителите да усетят нужда да го сменят.

По-долу Business Insider изброява няколко причини, поради които да си останете с Galaxy S8.

Дизайнът на S9 е почти същият като S8.Нито една функция не липсва в по-стария модел.
Екранът на Galaxy S8 изглежда също толкова добре, колкото и Galaxy S9.
Камерата на Galaxy S9 не е значително по-добра от тази на Galaxy S8.
Galaxy S9 не работи много по-бързо, отколкото Galaxy S8.
Технологията зад батерията на Galaxy S9 е същата като тази при S8 и няма значително подобрение при издържливостта.Android ще изглежда и ще се чувства по същия начин на Galaxy S9, както на Galaxy S8.Стерео говорителите на Galaxy S9 са страхотни, но това не е достатъчна причина за надграждане.
Не се притеснявайте за липсата на новите AR емоджита на Samsung. Можете просто да използвате Bitmoji, ако искате нещо подобно.


Коментари: 0