Гордън Рамзи няма да остави голямо наследство на децата си

Защото не иска да ги глези

Гордън Рамзи няма да остави голямо наследство на децата си

Семейството на Гордън Рамзи

Снимка: Twitter профил Гордън Рамзи

Съдейки по това, което се вижда по телевизията, да бъдеш едно от децата на Гордън Рамзи вероятно не е най-лесното нещо на света. И ако очакват да получат дял от огромното богатство на Рамзи като награда за техните проблеми, те ще бъдат разочаровани.

Защото топ готвачът е заявявал многократно в свои интервюта, че децата му не могат да се надяват на голямо наследство.

Въпреки факта, че със състояние от $190 милиона, Рамзи е може би най-богатият главен готвач в телевизията за всички времена, той няма намерение да остави тези пари на своите наследници.

Защото смята, че богатството може да има лошо влияние върху децата. 

В интервю за "Телеграф" през 2017 г. той обяснява плана си да остави децата си извън своето завещание:

"Никога не съм преследвал парите ... Това не е моята цел номер едно, а и се отразява на начина, по който децата се възпитават ... Моето богатство определено няма да отиде при тях, защото не искам да са разглезени... Единственото нещо, за което с Тана (б.а. съпругата на Гордън Рамзи) сме се договорили е, че те получават 25 процента депозит за апартамент, но не и целия апартамент", казва той. 

Родителската философия на Рамзи се простира отвъд последната му воля и завет. Неговото желание да не глези децата си се простира до доста битови неща. Така например, той споделя, че когато летят със самолет, той и съпругата му са в първа класа, а децата - в икономична.

Рамзи има три дъщери - Матилда, Холи Ана и Меган, и един син - Джак Скот Рамзи.
Коментари: 0