Вечеря с лъвове и вана с мечки в австралийски хотел

Той е разположен в Националната зоологическа градина в Канбера

Вечеря с лъвове и вана с мечки в австралийски хотел
1540 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Нов хотел за любители на силни усещания отвори врати в Австралия. Той е разположен в Националната зоологическа градина в Канбера. Хижата предоставя възможност на гостите да бъдат в непосредствена близост с животните. Можете да си вземете вана в компанията на кафяви мечки, да вечеряте с лъвове или да храните жирафи от балкона си.

Единственото нещо, което разделя хората от животните е няколко сантиметрово стъкло. Апартаментите в хотела се предлагат в три различни варианта, като във всеки един от тях има различна група животни на разположение.

Шест от тях са по-високи от останалите жилища, тъй като се намират сред заграждение на жирафи.Гостите на хотела могат да хранят приятелски жирафите.

Седем апартамента разполагат с гледка към австралийски акули и достъп до тераса с маймуни.В другата си част апартаментите предлагат красива гледка към езерото наблизо.

Друг вид апартаменти са под формата на бунгала в джунглата, които са отделени с милиметри тънки стъклени стени от африкански лъвове, гепарди, или малайска слънчева мечка.

Хотелът на зоологическата градина е отворен от средата на декември, но вече за него има редица положителни отзиви в сайтове за пътуване. Цените на апартаментите започват от 400 долара на човек на вечер, като всички печалби отиват обратно в зоологическата градина.

Подкрепи Economic.bg