Христо Цветков поема стратегията и трансформацията на Теленор

Той има 13 години опит в стратегическите финанси, управление на риска

Христо Цветков поема стратегията и трансформацията на Теленор

Снимка: Теленор България

1080 ~ 1 мин. четене
Автор: Теленор

Теленор България определи Христо Цветков за директор „Стратегия и трансформация“. Той ще ръководи процесите по създаването на бизнес стратегията на компанията, планирането и изпълнението й, както и разработването и контрола на изпълнението на програми и инициативи за трансформация на бизнеса.  

Изборът Цветков да оглави дирекцията идва на фона на бъдещите предизвикателства пред компаниите, движени от новите технологиите, променящото се потребителско поведение и трансформацията на начина на работа. Тези фактори ще продължат да оказват влияние върху телекомуникациите в следващите години, категоричен е в този контекст и изпълнителният директор на Теленор, Джейсън Кинг. 

Христо Цветков ще внесе ценна и обширна експертиза на база 13-годишния му опит в стратегическите финанси, управление на риска и представянето. Сигурен съм, че той ще бъде много добро допълнение към мениджмънт екипа на Теленор България в тази нова бизнес среда“, отбеляза Джейсън Кинг. 

„Добре изградената стратегия и управлението на трансформациите в бизнеса са ключов фактор за компаниите на бъдещето. Очаквам с нетърпение да бъда част от това вълнуващо пътешествие и страхотния екип на Теленор България“, коментира Христо Цветков, директор „Стратегия и трансформация“.

Подкрепи Economic.bg