Huawei пуска таблет с изключителни музикални предимства

MediaPad M3 е с аудио и мултимедийна технология от премиум клас

Huawei пуска таблет с изключителни музикални предимства
По време на IFA 2016 Huawei Consumer Business Group разкри най-новия си флагман таблет – Huawei MediaPad M3, който притежава изключителни музикални предимства, разработени в партньорство с HARMAN International. 

Моделът MediaPad M3 идва с Harman Kardon аудио система, конструирана и настроена така, че да предостави звуково изживяване на световно ниво. Той се предлага в комплект със слушалките AKG, които допълват страхотния звук, подчертавайки всеки детайл от музикалните произведения с кристални високи до дълбоки баси. 

Таблетът е с 8.4-инчов дисплей, който предоставя ярки цветове и по-остри детайли в сравнение с другите таблети от високия сегмент.

ClariVu3.0 дисплей технологията на Huawei допринася за по-добра чистота и острота, като отстранява вредната синя светлина, облекчавайки по този начин очите.Процесорът Kirin 950 е основната мощ на MediaPad M3, която дава възможност на потребителите интензивно да ползват приложения, да гледат видео в HD или да играят 3D игри. 

Финален щрих към страхотния таблет е последният четец за пръстови отпечатъци, който позволява по-бързо отключване и подобрява сигурността. Той може да се използва и за удобна навигация в някои приложения. 

Батерията с капацитет 5100 mAh позволява до 11 часа гледане на FHD видео съдържание, до 6 часа игра в 3D без прекъсване или до 45 часа слушане на музика с едно зареждане. 
Коментари: 0