Инспекцията по труда има нов директор

От социалното министерство не посочват причина за смяната на Георги Милчев

Инспекцията по труда има нов директор

Снимка: Facebook/МТСП

2096 ~ 1 мин. четене
Симона Димитрова Автор: Симона Димитрова

Елена Аврамовa е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“, информират от Министерството на труда и социалната политика.

Днес тя беше представена пред ръководството в Централно управление на Агенцията лично от министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков и двамата заместник-министри Лазар Лазаров и Иван Кръстев.

„Благодаря за гласуваното доверие. Имам решимост и воля да поема тази отговорност да работя за една модерна, успешна и ефективна Инспекция по труда. Ще синтезираме целия си практически опит, за да направим още по-стойностна нашата благородна дейност в полза на хората и обществото“, обеща Аврамова.

Министър Гьоков пожела успех на Елена Аврамова на отговорния пост. Той отбеляза, че с избора на ръководител от структурите на Инспекцията по труда е осигурена приемственост в ръководството, която гарантира ефективната дейност на Агенцията и постоянното повишаване на авторитета на една от най-старите институции в България със 115-годишна история.Подкрепи Economic.bg