110-ият магазин на BILLA отвори врати в центъра на София

Веригата вече е представена в 37 града

110-ият магазин на BILLA отвори врати в центъра на София

Най-новият магазин на BILLA България отвори врати на ул. „Славянска“ 5 в София. Супермаркетът се намира на удобна и комуникативна локация в сърцето на столицата. Това е 110-ият обект на търговската верига в страната.

Новият магазин ще предложи познатия богат асортимент от висококачествени продукти на достъпни цени. Клиентите ще имат възможността да закупят свежи плодове и зеленчуци и прясно месо с доказан български произход. Любителите на бирата пък ще могат да открият живо пиво с уникален вкус. Магазинът ще посреща посетителите си с ароматен хляб, изпечен на всеки 30 минути от сертифицирани BILLA пекари. В богатия асортимент се включват още апетитни грил специалитети и топли ястия, приготвяни по здравословен начин без пържене.

„BILLA изпраща година на активна експанзия. През 2016 г. открихме повече магазини отколкото откриха трите ни основни конкурента заедно. Амбицията ни е да продължаваме да се разрастваме и да разширим мрежата си до 150 магазина през следващите няколко години. 2016 г. се оказва успешна и по отношение на оборота. След постигнатия ръст от 11% през 2015 г., в края на тази година той ще бъде още по-висок. Ще работим в същия дух и през 2017 г. и ще продължим положителното си развитие“, коментира Управителят на BILLA България Бойко Сачански.

За една година BILLA откри 12 нови обекта в България и вече е представена в 37 града със 110 магазина. Търговската верига приключва 2016 г. с редица важни награди и признания за своята дейност.

Коментари: 0