Къде няма да има вода в София на 19 февруари 2019 г.

За утре са предвидени два ремонта на \"Софийска вода\"

Къде няма да има вода в София на 19 февруари 2019 г.
На 19 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл.1, жк. „Банишора", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Алдомировска" от бул. „Ген. Николай Столетов" до ул. „Габър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „„Алдомировска " ъгъла с бул. „Ген. Николай Столетов".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."3-ти март", гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Чавдар войвода" от ул. „3-ти март" до ул. „Шипка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „3-ти март " ъгъла с ул. „Чавдар войвода".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0