Къде няма да има вода в София на 3 февруари 2020 г.

Цял квартал остава без вода в понеделник

Къде няма да има вода в София на 3 февруари 2020 г.

Снимка: Unsplash

На 03 февруари 2020 г., понеделник, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пробуда", кв. „Бусманци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Ген. Гурко" от ул. „Св.Св. Кирил и Методий" до края /№67/, ул. „Средно ливаде" и ул. „Пробуда" от ул. „Владимир Георгиев" до ул. „Ген. Гурко", ул. „Мома Ирина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Гурко" ъгъла с ул. „Пробуда".

Във връзка с извършване на строително – монтажни работи в кв. „Димитър Миленков" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на кв. „Димитър Миленков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска в кв. „Димитър Миленков" пред блок №202.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Коментари: 0