Къде няма да има вода в София на 3 юли

Предстоят ремонти на много места в столицата

Къде няма да има вода в София на 3 юли
1084 ~ 2 мин. четене
На 03 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кежова" кв. „Челопечене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв. „Челопечене".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Дръстър" кв. „Факултута", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Дръстър", ул. 349, ул. „Борис Сарафов", ул. „георги Папанчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Дръстър" ъгъла с ул. 318.

-Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Костенец" жк. „Сердика", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Костенец" от ул. „Житница" до бул. „Инж. Иван Иванов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Костенец" ъгъла с ул. „Инж. Иван Иванов".

-Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Светослав Минков" кв. „Кръстова вада" Триадица, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Светослав Минков" от бул. „Черни връх" до ул. „Проф. Милчо Лалков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Светослав Минков" №7.

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Филип Кутев" Промишлена зона „Хладилника", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Сребърна" от ул. „Филип Кутев" до ул. „Шаварски път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сребърна" ъгъла с ул. „Филип Кутев".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - ТУК.
Подкрепи Economic.bg