Къде няма да има вода в София на 30 април

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа

Къде няма да има вода в София на 30 април
2369 ~ 1 мин. четене
На 30 април 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел Маджаров" кв. „Челопечене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Стари Искър", ул. „Лаката", ул. „Ангел Маджаров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада пред кметството.

-Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Каменица" вилна зона „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Каменица" от ул. „Димитър Шишманов" до ул. „Еделвайс"ул. „Еделвайс" от ул. „Каменица" до ул. „Димитър Шишманов" и ул. „Славянка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Шишманов" ъгъла с ул. „Каменица".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Подкрепи Economic.bg