Къде няма да има вода в София на 9 септември 2019 г.

Два ремонта са предвидени за деня

Къде няма да има вода в София на 9 септември 2019 г.
На 09 септември 2019 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Славков", Център, община „Триадица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Никола Славков" от ул. „Родосто" до ул. „Порто Лагос".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Славков" №46.

-На 09 септември 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Детелина", с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Детелина", ул. „Роза", ул. „Сълзица" от №6 до №12.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Янчовска река" ъгъла с ул. „Детелина".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121=
Коментари: 0