Къде няма да има вода в столицата на 9 май

Къде няма да има вода в столицата на 9 май
996 ~ 2 мин. четене
От пресцентъра на Столична община съобщиха за планирано спиране на водоподаването в София на 9 май (сряда).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царево село" жк. „Белите брези", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Дойран", ул. „Хайдушка гора", ул. „Царево село", ул. „Кюстендил". 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Уилям Гладстон" Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Уилям Гладстон" от ул. „Ангел Кънчев" до площад „Славейков" , площад „Славейков" ул. „Дякон Игнатий" от ул. „Граф Игнатиев" до ул. „Генерал Гурко"

Във връзка с разкриване на уличен водопровод във вилна зона „Беликата" до резервоар „Кокаляне"община „Панчарево" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
вилна зона „Беликата"

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Овчаренски водопад" жк. „Дървеница" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Овчаренски водопад" № 2, ул. „Перперикон" №7, №8 и №9 и ул. „Маричини езера" № 15

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козяк" жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
бул. „Русалийски проход"   от ул."Банат" до ул. „Козяк" ул. „Козяк" от ул."Русалийски проход" до бул. „Никола Й. Вапцаров".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Яребична планина" кв. „Подуене" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Яребична планина"

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бойчо Бойчев" кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Бойчо Бойчев" от №25 до №37
Коментари: 0