Къде ще спира водата в София на 11 февруари 2020 г.

Три ремонта в центъра е предвидила \"Софийска вода\"

Къде ще спира водата в София на 11 февруари 2020 г.

Снимка: Pixabay

На 11 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Пиротска", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Пиротска" от ул. „Димитър Петков" до бул. „Константин Величков";
ул. „Зайчар" от ул. „Цар Симеон" до бул. „Тодор Алелсандров";
ул. „Царибродска" от  ул. „Цар Симеон" до бул. „Тодор Алелсандров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска" ъгъла с ул. „Царибродска".

-На 11 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Позитано", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Позитано" от бул. „Христо Ботев" до ул. „Антим I";
ул. „Марко Балабанов" от ул. „Позитано" до ул. „Три уши";
ул.  „Антим I" от ул. „Отец Паисий" до болница „Сердика".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев" ъгъла с ул. „Позитано".

-На 11 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Ангел Кънчев", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Ангел Кънчев" от ул. „Неофит Рилски" до ул. „Уилям Гладстон";
ул. „Неофит Рилски" от ул. „Ангел Кънчев" до ул. „Георги С. Раковски";
ул. „Парчевич" от ул. „Ангел Кънчев" до ул. „Неофит Рилски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Кънчев" ъгъла с ул. „Парчевич".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0