Къде ще спира водата в София на 2 ноември 2018 г.

Предвидени са редица ремонти

Къде ще спира водата в София на 2 ноември 2018 г.
На 2 ноември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Христо Белчев", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Хан Аспарух" от бул. „Витоша" до ул. „Ангел Кънчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев" на ъгъла с ул. „Хан Аспарух".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Иван Рилски", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Св. Иван Рилски" от бул. „Пенчо Славейков"  до  ул. „Доспат".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тунджа" на ъгъла с ул. „Св. Иван Рилски".

-Във връзка с изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Янко Сакъзов", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Янко Сакъзов" от бул. „Васил Левски"  до ул. „ Кракра".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Янко Сакъзов" на кръстовището с ул. „Кракра".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васи Левски", с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Васил Левски", ул. „Миньорска", ул. „Стефан Стамболов", ул. „Райна Княгиня".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райна Княгиня" на ъгъла с ул. „Стефан Стамболов".

-Във връзка с монтаж на водомер на ул. „Дравски бой", жк. „Надежда" 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи във: висока зона на бл. 233, бл. 234 и бл. 235.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 233.

-Във връзка с монтаж на водомер на бл. 635 в жк. „Връбница" 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи във: висока зона на бл. 635, бл. 636 и бл. 637 .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 635.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отечество", с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Отечество" от ул. „Стара Планина" до ул. „Реката"; ул. „Зора" от ул. „Училищна" до ул. „Отечество".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Зора" на кръстовището с ул. „Отечество".

-Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Сергин Сердарски", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Сергин Сердарски" между ул. „Могила" и ул. „Съединение"; ул. „Рашовец"  между ул. „Сергин Сердарски" и ул. „Роза".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сергин Сердарски" на ъгъла с ул. „Могила".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 182 в.з. Американски колеж, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. 182.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 186 на кръстовището с ул. 182.

-Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Неделчо Бончев", НПЗ Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода" в района на: ул. „Неделчо Бончев" от ул. „Христо Топракчиев" до бул. „Брюксел".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Неделчо Бончев" на ъгъла с ул. „Йордан Тодоров".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0