Къде ще спира водата в София на 22 ноември 2018 г.

\"Софийска вода\" е предвидила редица ремонти през деня

Къде ще спира водата в София на 22 ноември 2018 г.
На 22 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Цар Симеон", гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв. „Вердикал", гр. Банкя – централна градска част.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон" №1 до общината; кв. „Вердикал" на площада.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Боне Цендин", с. Желява, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: с. Желява.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

-Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Капитан Димитър Списаревски", жк. „Дружба" 1, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бл. 191 и бл. 192.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 192.

-Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Извор", кв. „Филиповци", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Извор ", по ул. „Люлин" от ул. „Суходолски път" до края на улицата; ул. „Георги Стоянов", ул. „Стефан Караджа", ул. „Хаджи Димитър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люлин " ъгъла с ул. „Суходолски път".

-Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба до бл. 298, жк. „Света троица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бл. 298 и бл. 299 – висока зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 298.

-Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Самоковски път", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Самоковски път", по ул. „Бузлуджа" от ул. „Самоковски път" до ул. „Ридо"; ул. „Еделвайс", по ул. „Цветна градина" от ул. „Бузлуджа" до ул. „Чемшир".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цветна градина" ъгъла с ул. „Бузлуджа".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Евлия Челеби", кв. „Карпузица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Живописна", по ул. „Евлия Челеби" от ул. „Борован" до ул. „Дамяница" и ул. „Борован".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борован" ъгъла с ул. „Евлия Челеби".

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиянци", жк. „Военна рампа", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Илиянци", ул. „Първа Българска армия", ул. „Константин Преславски" и ж.п. линията.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Илиянци " ъгъла с ул. „Локомотив".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0