Къде ще спира водата в София на 24 октомври 2018 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 24 октомври 2018 г.
На 24 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Хаджи Димитър", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Могила", ул. „Свети Спас", ул. „ул. „Васил Левски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Могила" ъгъла с ул. „Суходол".

-Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Хубава Яна", с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: с. Яна.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0