Къде ще спира водата в София на 8 февруари

Предвидени са няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 8 февруари
На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Люлин планина", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софйска вода", живеещи в района на: бул. „Пенчо Славейков", ул. „Лайош Кошут", ул. „Тунджа", ул. „Люлин планина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тунджа" ъгъла с ул. „Люлин планина".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стойно Кръстев", кв. „Челопечене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Ангел Маджаров", ул. „Войнишка чешма", ул. „Стари Искър", ул. „Челопешко шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

-Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Враня" жк. „Банишора", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Враня" от ул. „Опълченска" до ул. „Странджа".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня" ъгъла с ул. „Опълченска".

-Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Стар лозенски път", вилна зона „Врана – Лозен триъгълника", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Стар лозенски път", ул. „Люлин планина", ул. „Витоша".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стар лозенски път" ъгъла с ул. „Витоша".

- Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люляк", с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Люляк", ул. „Балабана", ул. „Стара планина", ул. „Витоша".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люляк" ъгъла с ул. „Ружа".

-Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Ран Босилек", кв. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Ран Босилек" от ул. „Димитър Търкаланов" до ул. „Руй планина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Търкаланов " ъгъла с ул. „Ран Босилек".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0