Къде ще спира водата в София на 9 ноември 2018 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 9 ноември 2018 г.
На 09 ноември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Софийско поле", жк. „Дървеница", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:бл. 43, бл. 42А, бл. 45, бл. 46.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 43.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ивац войвода", жк. „Яворов", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Момчил войвода" от ул. „Ивац войвода" до ул. „Цар Иван Асен II".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Момчил войвода" ъгъла с ул. „Цар Иван Асен II".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Александър Стамболийски" от бул. „Витоша" до ул. „Княз Борис I".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски" ъгъла с ул. „Лавеле".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роза", кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Роза" от ул. „Каменица" до ул. 646.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Роза"№24.

-Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Подлозище", кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Подлозище".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подлозище".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0