Къде ще спират водата в София на 6 февруари

Къде ще спират водата в София на 6 февруари
5104 ~ 1 мин. четене
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 февруари 2018 г. (вторник). 

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Алдомировска“ в жк „Зона Б-19“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Александър Стамболийски “, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Димитър Петков“ и бул. „Тодор Александров“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“  в община „Възраждане“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Стефан Стамболов “ от ул. „Чипровци“ до ул. „Екзарх Йосиф“. 

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. 420 в кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Луи Айер“ от №156 до №227А. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.


Подкрепи Economic.bg