Къде спират водата в София на 21 февруари

Къде спират водата в София на 21 февруари
От пресцентъра на Столична община съобщиха за планирано спиране на водоподаването на 21 февруари (сряда).

Във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Черковна", кв. „Сухата река", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часана клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „ Йоаким Осоговски" , ул. „Екатерина Симидчийска", ул. „Петрохан" , ул. „Христо Данов" , ул. „Никола Първанов" ,ул. „Ильо войвода" ,  бул. „Владимир Вазов".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „13 - ти март", Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „13 – ти март" от ул. „Любен Каравелов" до ул. „6-ти септември"

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Самоков", жк. „Изток", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Самоков", ул. „Тинтява", ул. „Димитър Н. Гичев"

Във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Елин връх" , кв. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Кап. Тодор Ночев" от ул. „Елин връх" до ул. „Люботрън",
ул. „Беломорски проход" от ул. „ Капитан Тодор Ночев" до бул. „Черни връх".

Wъв връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Пешеви", кв. „Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Братя Пешеви" №8, №10, №5, №5А, №7

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството. Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21."Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Коментари: 0