Как живеят децата на най-богатите

Ново британско тв шоу разкрива глезотиите и скъпите подаръци, на които те се радват

Как живеят децата на най-богатите

Кадър от тв шоуто

"Децата на милиардерите" (Billionaire Kids) е ново телевизионно шоу в Обединеното кралство, което се впуска да покаже начина на живот на най-богатите деца, давайки на зрителите поглед към това как живее другата половина. И под "другата половина" имаме предвид, например, 8-годишно момиченце и нейната къща за кукли на цена от 71 000 долара. 

Макгуайър Браун, 15-годишен, който е син на изпълнителен директор на Формула 1, разкри, че има личен треньор, шофьор и джобни за пазаруване в размер на хиляди долари. След като работи упорито в училище в продължение на две години и стои настрана от неприятностите, баща му му купува часовник Richard Mille за $70 000. Да повторим, той е на 15 години.

Макгуайър ходи с личния си шофьор до магазините на Cartier и Prada на редовни шопинг обиколки. След като се е изтощил, харчейки десетки хиляди на родителите си, той се отбива за обяд в скъп, популярен лондонски ресторант. В телевизионното шоу е показано как младежът дава почти 2 000 долара за раница на Louis Vuitton.

Лабан Руумс прави златни покрития за вещите на богатите и известни. Негови клиенти са Тайриз Гибсън и Пи Диди. Но сигурно ще се изненадате да научите, че 40% от бизнеса му е за правене на златно покритие за подаръците на децата на богатите и известни личности. В телевизионното шоу, той носи iPad с 24-каратово златно покритие на осемгодишна на име Алексия и й казва "Ето колко много те обича твоят татко".

Алексия, с наистина разглезено поведение, казва: "Изглежда специално, защото е златно. Може ли да направите от злато и моя лаптоп, компютъра ми и колата ми, когато един ден имам кола?".

Ема Уодел прави къщи за кукли по поръчка и те не са никак евтини - струват до 71 000 долара. Тези скъпи творения се отличават с истински стъклени полилеи, френски плочки за 1400 щ. долара френски само за една от стаите и тоалетна хартия, която струва 38 долара.

Банята в кукленската къща струва $1 275. Независимо от високите цени, за къщите на Ема има списък с чакащи клиенти и чакането е повече от година. Тя дори вече не рекламира бизнеса си, защото има повече работа, отколкото може да поеме.

Специалист по планиране на събития, който е работил и за сем. Бекъм, подготвя парти за 7-годишния Ноа на тема "Алиса в страната на чудесата". Майката на момченцето е определила бюджет от 42 500 долара, но това не е значима сума, тъй като същият специалист е правил бар мицва (в юдаизма - навършването на религиозно пълнолетие - 13 г. и 1 ден за момчетата и 12 г. и 1 ден за момичетата) на стойност 284 000 долара.
Коментари: 0