Какво пожелаха политиците на българите за Великден?

Част от тях напомниха за политическата и икономическа криза в страната, а други се обединиха около идеята за мир и любов

Какво пожелаха политиците на българите за Великден?

Снимка: Красимир Свраков

532 ~ 3 мин. четене
Симона Димитрова Автор: Симона Димитрова

Политиците отправиха своите пожелания към българите за светлия празник Великден, обединявайки се около най-важното, а именно здраве, мир и любов. Президентът Румен Радев посочи, че за всеки Възкресението е лично изживяване, което възражда духа и носи надежда за повече светлина в мислите и делата ни.

„За нашия народ отбелязването на Възкресението обединява традициите на рода и ценностите на вярата. В този светъл за православната вяра ден пожелавам здраве, мир и благополучие във всеки български дом“, написа той във Facebook.

Скъпи сънародници,

За всеки от нас Възкресението е лично изживяване, което възражда духа и носи надежда за повече...

Публикувахте от Румен Радев в Събота, 1 май 2021 г.

Премиерът в оставка Бойко Борисов заяви, че Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството и пожела Божията благодат да донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта да ни води във всяко наше решение. В посланието си той спомена и тежката изминала година в условия на пандемия.

„Днес е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията“, заяви Борисов.

Той не пропусна и икономическата и политическата криза в страната.

„Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри“, коментира още Борисов.

Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и радост. Христовото Възкресение е най-великото събитие в...

Публикувахте от Boyko Borissov в Събота, 1 май 2021 г.

Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън!“ публикува снимки със своя внук и традиционната за Великден борба с боядисани яйца. „Да си пожелаем на днешния ден да възродим силата си и със себеотрицание да се изправим срещу неправдите в живота ни“, написа тя.

Христос Воскресе! Да си пожелаем на днешния ден да възродим силата си и със себеотрицание да се изправим срещу неправдите в живота ни.

Публикувахте от Мая Манолова в Събота, 1 май 2021 г.

Поздрави по случай Великден отправи и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

„Великден е време, в което се обръщаме към себе си, търсим смисъла на живота, осмисляме отговорността, която носим към другите и се научаваме да бъдем смирени. Нека никога не забравяме, че винаги доброто е в състояние да победи злото, а любовта и вярата носят изцеляваща сила“, написа той.

Честито Възкресение Христово!

Поздравявам всички православни християни с най-светлия християнски празник и пожелавам на...

Публикувахте от Мустафа Карадайъ / Mustafa Karadayi в Неделя, 2 май 2021 г.

Кметът на София Йорданка Фандъкова пожела от сърце здраве, радост и благоденствие. 

„С обич и търпение да търсим истината;  да не оставяме да ни подвеждат и водят многословията на егоизма и злобата на деня; да утвърждаваме доброто с мъдрост и светли да бъдат дните и делата ни“, написа тя.

Христос Воскресе!

В този най-светъл ден на великата победа на живота, желая от сърце здраве, радост и благоденствия за...

Публикувахте от Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova в Събота, 1 май 2021 г.

Лидерът на "БСП за България" Корнелия Нинова призова за мир и благодат. 

„Нека бъде мир и благодат за българската земя. Пожелавам ви любов в сърцето и топлина в дома. Разбирателството помежду ни да донесе добруване за всички", написа тя във Facebook. 

Христос Воскресе! Нека бъде мир и благодат за българската земя. Пожелавам ви любов в сърцето и топлина в дома. Разбирателството помежду ни да донесе добруване за всички. Честито Възкресение Христово!

Публикувахте от Корнелия Нинова в Неделя, 2 май 2021 г.

Министърът на туризма в оставка Марияна Николова апелира хората да не губят надежда и вяра, както и "да бъдем обединени и с добри дела да градим по-добро бъдеще за всеки и за страната ни".

Христос Воскресе! Здраве, щастие и благодат за всички. Да бъдем по-добри, по-мъдри и състрадателни! Да са пълни сърцата...

Публикувахте от Марияна Николова в Неделя, 2 май 2021 г.

Коментари: 0