Колко е богатството на Меган Маркъл

Бъдещата съпруга на принц Хари е успяла и богата дама

Колко е богатството на Меган Маркъл

Снимка: Twitter @KensingtonRoyal

16220 ~ 3 мин. четене
Утре американската актриса Меган Маркъл ще сбъдне мечтата на почти всяка жена на планетата - да се омъжи за принц. Точно по обяд красавицата и британският принц Хари ще си кажат "да" в църквата "Сейнт Джордж" в Уиндзор.

Двамата се превърнаха в най-коментираната светска двойка, след като обявиха годежа си миналата година. Както е известно, те се запознават чрез общ приятел преди 2 години.

Самата тя е популярна личност още преди запознанството си с принца, но връзката им я поставя на най-централно място под светлините на прожекторите.

И въпреки че няма да е титулована като принцеса, тя е една успяла и популярна жена със собствено състояние. Колко точно е то, изчисли сайтът Celebrity Net Worth.

Коя е Меган?

Меган Маркъл е роден на 4 август 1981 г. в Лос Анджелис. Майка й, Дория Рагланд, е социален работник и йога инструктор. Баща й Томас Маркъл е режисьор по осветлението с награда "Еми". Меган израства в Холивуд и посещава местни училища. 

Когато е на 11 години, вижда реклама на препарати за миене Ivory Soap, която внушава ,че миенето на съдовете е работа само на жените. Пише писмо до компанията и впоследствие рекламата е променена, като думата "жена" е заменена от думата "хора". Големи тв предавания отразяват случката.

След като завършва гимназията, Мегън се насочва към Северозападния университет, където учи театрални и международни науки. Тя е била член на сестринството "Kappa Kappa Gamma" и е прекарала семестър в Мадрид, Испания. Освен това има стаж в американското посолство в Буенос Айрес, Аржентина. Завършва Северозападния университет на САЩ през 2003 г. и се завръща в Холивуд, за да започне кариерата си.

Между 2004 г. и 2006 г. тя има малки гостуващи роли в редица телевизионни сериали. Накрая получава постоянен ангажимент като момиче, което държи куфарчетата с награди тв играта "Сделка или не".

Доходи

През 2010 г. и 2011 г. Маркъл има роли във филмите Get Him To The Greek, Remember Me и Horrible Bossesand и в късометражния The Candidate. На Маркъл са платени 187 000 долара за ролята й в Remember Me и $171 429 за ролята й в късометражния филм The Candidate.

През юли 2011 г. Маркъл получава ролята на Рейчъл Зейн в американския сериал "Костюмари". В края на 2017 г. Маркъл се снима в седмия сезон на шоуто и го напуска. Смята се, че хонорарът й в сериала е бил по 50 000 долара за един епизод. Това е годишен доход от около 450 000 долара.

От 2014 г. до 2017 г. Маркъл е основател и главен редактор на уебсайта "The Tig", който е кръстен на любимото й вино Tiganello. Тя затваря The Tig през 2017 г.

През 2016 г. Маркъл пуска две линии облекло за канадския търговец на дребно Reitmans. Тя също е и  посланик на марката Reitmans. Линиите са пуснати в избрани магазини Reitman и онлайн, като са напълно разпродадени още със самото им пускане. През април 2017 г. Маркъл приключва партньорството си с Reitmans.

Между The Tig, Reitmans и други занимания и спонсорства, Markle прави около $80 000 годишно.

Тя участва и в редица благотворителни инициативи, сред които ролята й на глобален посланик на World Vision Canadain 2016, като пътува до Руанда по повод кампания за осигуряване на безопасна и чиста питейна вода.

По изчисления богатството на Меган Маркъл е на стойност 5 милиона долара.
Коментари: 0