\"Лудогорец\" има класата да постигне нещо значимо

Собственикът на тима Кирил Домусчиев се надява минимум на второ място в групата

\
Имаме футболисти, които са играли в Шампионска лига, подсилихме се с доста добри състезатели през последната година. Смятам, че нивото ни е доста по-високо отпреди, така че имаме класата и рутината, за да постигнем нещо по-значимо". Това заяви собственикът на футболния ни шампион "Лудогорец" Кирил Домусчиев в интервю за бТВ тази сутрин, ден преди един големите сблъсъци в групата на тима за "Шампионска лига". 

Утре вечер играчите на "Лудогорец" излизат срещу френския шампион "Пари Сен Жермен" в първо домакинство в София.

"Очаквам да се представим добре. Има една много положителна емоция, защото сме горди, че за втора година докарахме Шампионската лига в България", каза Домусчиев.

"Срещу „Базел” пропуснахме реална възможност за победа, защото ако не беше грешката, при която ни вкараха, никой не виждаше как те ще ни отбележат. Невинаги имаш шанса да спечелиш, но това не означава, че не си играл достойно и добре", продължи той.

Собственикът на "Лудогорец" твърди, че пред тима не е поставяна конкретна цел за излизане от групата: "На всеки му е ясно, че трябва да трупаме точки. Аз и на шега го казвам, че минимумът е второто място, но в крайна сметка човек е толкова голям, колкото са му големи мечтите".
Коментари: 0