Любимите десерти на зодия Риби

Представителите на тази зодия са едни от най-големите фенове на сладките изкушения

Любимите десерти на зодия Риби

Рибите са честни хора и често склонни към компромис във всяко едно от отношение - от работа, до вкусове в храненето. Представителите на тази зодия са едни от най-големите фенове на сладките изкушения. Най- важното за тях е да има голямо изобилие и сладкия бар да е винаги зареден. И въпреки това, те не са лакоми и могат да се изправят срещу всяко изкушение. Вижте някои от любимите им десерти:


Крем карамел 


Крем карамелът издава чувствителния нрав на представителите на зодия риби. Екзотичният вкус на карамела събужда всичките им сетива.


Цедено мляко с боровинки


Рибите са ценители на натуралните продукти и домашно приготвените десерти. Ето защо те биха се зарадвали на купичка с цедено кисело мляко, гарнирано с домашно сладко от боровинки.


Чийзкейк


Съчетанието между сладко и солено не се харесва на всеки, но определено е сред топ пет десерти на представителите на зодия Риби, особено за мъжката половина.


Шоколадови бисквити 


Кой не обича шоколад? Особено, ако е натурален. Хрупкав блат и шоколад, съчетани в една бисквита, биха разтопили сърцето на рибите


Тиква


Печена тиква с мед и орехи често присъства в менюто на зодия Риби, особено през студените месеци. Това е здравословен десерт, които освен, че е много вкусен и засищащ е и полезен за организма.

Коментари: 0