Любимите италиански храни на зодия Водолей

Не е тайна, че най-големите фенове на италианската кухня са именно представителите на зодия Водолей

Любимите италиански храни на зодия Водолей
3218 ~ 1 мин. четене

Представителите на зодия Водолей са новатори, революционери и нестандартни личности, които се опитват по всякакъв начин да избегнат стереотипите. 

В главата им ежедневно преминават хиляди идеи от това как да направят деня си по-разнообразен, какво нетрадиционно да включат към менюто си и как да добавият нови акценти към масовите неща.

Не е тайна, че най-големите фенове на италианската кухня са именно представителите на зодия Водолей. Вижте топ специалитетите от ботуша, които присъстват в менюто на тази въздушна зодия:


Аранцини

Това са оризови топки, пълнени с доматен сос, моцарела и грах. Подобно на пастата и това изделие има различни вариации според региона, в който се поднася.

Лазаня

Голям фаворит на водолеите, който се приготвя от листа от лазаня, покрита със сирене, месо, зеленчуци и сос-бешамел или доматен сос.

Телешко Миланезе

Бавно изпечено с бяло вино, ябълки, ароматна грамола, подправки, лимонова кора, чесън и магданоз.

Джелато

Една от най-големите страсти на Водолея е сладоледа, а къде, ако не в Италия, може да се консумира най-вкусният сладолед. Кремообразната текстура би допълнила всяко едно ваше пътуване до ботуша, по най-впечатляващия начин. 

Коментари: 0