Любимите салати на първите дами

Вижте какво обичат да хапват най-важните жени до президентите

Любимите салати на първите дами

Първите дами са най-важните жени до президентите на страните. Те са със специално отношение от гражданите, под непрекъснат интерес от журналистите и разбира се с много важни дипломатически функции. Вижте кои са любимите салати на някои от най-известните първи дами:


Мелания Тръмп (САЩ)

Тя обича свежи зеленчуци и определено залага на зелени салати, съдържащи рукола, спанак, чери домати, пармезан, моцарела.


Бриджит Макрон (Франция)

Бриджит Макрон определено е една от най-коментираните първи дами, заради голямата разлика със съпруга си. Тя предпочита по-екзотични салати като табуле или салати, които съдържат риба.


Людмила Путина (Русия)

Въпреки раздялата с Владимир Путин, Людмила е първата дама в сърцата на руските граждани. Тя обича топли салати или по-скоро залага на предястия. Обича да консумира салата с патладжан, тиквички и домати, с натрошено сирене и вкусен дресинг.


 Емине Ердоган (Турция)

Въпреки, че турската кухня е една от най-разнообразните, Емине Ердоган залага на по-европейските и класически салати, като добре позната ни гръцка салата, или зелена с риба тон. Обича да гарнира салатите си с ядки, семена, авокадо. 

Коментари: 0