Мини Дубай в Harrods

Emaar Properties се опитва да привлече богатите британци по-атрактивен начин

Мини Дубай в Harrods

За да привлекат богатите лондончани към дубайския пазар на недвижими имоти, фирма Emaar Properties е разположила на втори етаж на знаменития търговски център harrods изложение на макети на невероятни комплекси в Дубай.


Цялото пространство е превърнато в миниатюрен Дубай. Умалените копия на известни небостъргачи визуално представят, какъв живот очаква потенциалните купувачи на апартаменти там. А в някои случаи, специална инсталация показва гледката от прозорците на апартаментите.

Компанията има всички шансове да привлече британците. Всяка година, Обединените арабски емирства, посещават близо 1 милион туристи от Великобритания, а 19 хиляди от тях имат жилище в страната. В допълнение, ценовият диапазон не е толкова висок, в сравнение с лондонския.


Най-евтините обекти, обявени за продажба са 184 хиляди лири. В британската столица подобни варианти на жилища струват не по-малко от 524 хил. лири. Така в Дубай дори елитният сегмент жилища може да бъде достъпен за великобританци.

Целта на Emaar Properties бе да се представят различни луксозни жилищни проекти с широк ценови диапазон, така че всеки да може да намери подходящ вариант.  

Коментари: 0