Над 20 стартъп компании отварят вратите си за посетители

Инициативата е част от първия организиран в България фест, посветен на предприемачеството - UPVenture Week

Над 20 стартъп компании отварят вратите си за посетители
124 ~ 1 мин. четене

Startup Safary Sofia - денят на отворените врати на българската стартъп екосистема,  се провежда за първи път в България и ще състои на 3 и 4 ноември в офисите на участващите във формата стартъп компании.

Известни български стартъпи, технологични компании, инвеститори, акселератори канят стартъп ентусиасти и търсещи работа в своите офиси. Така присъстващите имат шанса да се срещнат с екипите, основателите и инвесторите в компаниите.

Някои от включилите се компании тази година са: приложението за таксита TaxiMe, облачното приложение с над 3 милиона потребители pCloud, първата компания в света, която създава мобилни мултиплеър игри в реално време Chobolabs, иновативната платформа за автоматично тагване и организиране на снимки Imagga  и други.

Останалите  компании можете да видите тук: http://sofia.startupsafary.com/

Събитието за първи път е било организирано в Берлин и се радва на изключителна популярност в Европа. Организатор на ивента у нас е StartUP Foundation - най-старата и активна предприемаческа организация в страната, една от първите предприемачески организации в България.

Събитието е част от UPVenture Week, първият организиран в България фест, посветен на предприемачеството, който започва днес и ще продължи до 6 ноември включително.

Подкрепи Economic.bg