Най-големият мол в Пловдив отваря на 22 ноември

Вижте кои нови марки стъпват в града

Най-големият мол в Пловдив отваря на 22 ноември
Автор: Божидара Иванова

Мол PLOVDIV PLAZA ще отвори врати на 22 ноември. В търговския център влизат световни гиганти като ИКЕА, Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Pull&Bear, CCC Shoes&Bags, LC Waikiki, H&M, US Polo, Sergio Barone и други.

Свой първи магазин не само в Пловдив, но в България ще отвори International Celebrity Brands (ICB) – водеща верига магазини за мода, представящи марки на известни личности. Сред световните брандове, които ще може да се видят там, са Jennifer Lopez, DKNY, GAUDI, JESSICA SIMPSON.


Брандът Massimo Zardi, предлагащ стилни мъжки и дамски обувки, кожени облекла и аксесоари от естествени материали, също прави своя дебют в Пловдив. Магазините за бижута REDS, Invoke, Imiks и My Silver, както и хитовите марки SWATCH, Morellato, Trussardi, Pepe Jeans, Galliano, Maserati, също ще се помещават в PLOVDIV PLAZA. 

Техномаркет също ще предлага най-новите модели черна и бяла техника в търговския център. 

“На 22 ноември ще бъде поставено само началото, предстоят още много изненади за Пловдив. Работим усилено и ще продължи да работим за допълването на микса от брандове и услуги, за да бъде пазаруването в PLOVDIV PLAZA истински вълнуващо и да расте с всеки изминал месец. Освен това, ще се погрижим и за забавлението на нашите клиенти – един от най-големите LED екрани в Източна Европа ще предложи на посетителите 3D изживяване от ново поколение напълно безплатно, а в търговския център постоянно ще се организират събития, концерти и спектакли на любими изпълнители, за да превърнем PLOVDIV PLAZA в любимо място за забавление на хора от всички възрасти всеки ден“, сподели Къртис Кауърд, управляващ съдружник в Arceland Group.

Коментари: 0