Най-новата Nokia 7.2 от среден клас вече е достъпна за клиентите на Vivacom

Nokia 7.2 ще зарадва любителите на фотографията

Най-новата Nokia 7.2 от среден клас вече е достъпна за клиентите на Vivacom

Снимка: Vivacom

Автор: Vivacom
Клиентите на Vivacom вече могат да се сдобият с най- новия модел от среден клас Nokia 7.2. Отличен избор за ценителите на марката, устройството идва с голям и удобен дисплей, чувствителни камери, перфектно видео, модерен дизайн. И още - Nokia 7.2 съчетава в идеален баланс майсторската изработка и качествените материали. Моделът е с леко, елегантно и устойчиво покритие, което може да поеме ударите на ежедневието. Смартфонът работи с Android One - най-чистата форма на Android без допълнителни приложения.

Nokia 7.2. разполага с 6.3" Full HD+ PureDisplay,  който осигурява по-богати и наситени цветове. 

Интелигентното устройство ще зарадва любителите на фотографията - Nokia 7.2 е първият модел на марката, който има специален нощен режим, активен дори при портрети. Важен елемент от характеристиките му е тройната основната камера с oптики ZEISS. Първата е с 48 МР основен сензор с широка бленда на обектива от f/1.79 и Quad Pixel технология за по-високо качество, включително и при по-ниска осветеност. Втората камера е 5 МР дълбочинен сензор, а третата е 8 МР със супер широк обхват от 118 градуса.  

Устройството прави забележителни портретни снимки с разнообразни боке ефекти. Селфи камерата е с 20 МР сензор с оптики ZEISS, с Quad Pixel технология за още повече детайли. Смартфонът разполага с инструменти за изглаждане на нюансите на кожата, подобряване на цялостното качество на изображението и осветяване на детайлите в по-тъмните зони.

Nokia 7.2 използва специален процесор Pixelworks, който подсилва цветовете и надгражда видео съдържанието до HDR качество. Така вместо 17 милиона цветови нюанса дисплеят показва до един милиард нюанса. Още едно предимство на новия модел е качеството на видеото – улавя 4к видео и прави запис на пространствен звук. Устройството има функцията за откриване на сцена, захранвана от изкуствен интелект, което осигурява перфектната настройка на камерата във всеки един момент за най-добрата снимка. 

Адаптивната батерията е с капацитет 3500mAh и дава приоритет на приложенията, които се използват най-често. 

Nokia 7.2 се предлага на атрактивната цена от 17.98 лв. на месец в комбинация с тарифен план SMART U в цвят Charcoal, а от следващата седмица ще бъде наличен и в Sion Green. 
Коментари: 0