Най-щедрите знаменитости на 2015 г.

Класацията оглавява певицата Тейлър Суифт

Най-щедрите знаменитости на 2015 г.

За поредна година сайтът Do.Something.org класира най-щедрите знаменитости за годината, които не са се поколебали да помагат на хора в нужда и са известни с благородните си жестове. Сред класираните в Топ 20 попадат Зендая Колман, Джон Леджънт и съпругата му Криси Тейгън, Деми Ловато, Джъстин Бийбър, Ейми Шумър, Кейтлин Дженър.  

Вижте Топ 5 на известните дарители:

5. Джон Сина

Кечистът, преквалифицирал се в актьор, заема 5-о място в класацията на най-щедрите знаменитости в света

4. Анджелина Джоли

Красивата актриса от години е известна с благородното си сърце и участие в редица благотворителни инициативи. Това я нарежда на 4-о място в списъка.

3. Бионсе

Бионсе също е била сред най-щедрите дарители през отиващата си година.

2. Майли Сайръс

Благодарение на дейността си във фондацията „Хепи хипи“, която подпомага на бездомни хора, втората позиция в класацията на знаменитостите, които използват положението си, за да вършат добри дела, е за Майли Сайръс.

1. Тейлър Суифт

За четвърти пореден път певицата от САЩ оглавява класацията за най-щедри дарители на годината. Изпълнителката на хита “Shake It Off” е известна с благородните си жестове. Тази година тя дари 50 000 долара на своя млада почитателка, болна от левкимия. Същата сума певицата предостави в кампания за набиране на средства за лечението на болен от рак племенник на един от танцьорите й. Други 50 000 долара Тейлър Суифт дари на Сиатълския симфоничен оркестър. Певицата направи и дарение от 25 000 книги за училища в Ню Йорк. 

Коментари: 0