Най-странните желания на богатите туристи

Списъкът подрежда специализираната в луксозни пътувания Stay One Degree

Най-странните желания на богатите туристи

Ако средностатистическият турист понякога поисква стая в хотел с изглед към морето или приготвяне на месото по определен начин, то богатите туристи имат свои собствени странности.

Специализираната в луксозни пътувания Stay One Degree, подрежда 10-те най-екстравагантни желания на богатите клиенти, пише Business Insider.

Списъкът започва с искане на един от клиентите на компанията, който настоява за вграждането на огромен аквариум във ваканционния апартамент и поставянето на акули в него. Друга прищявка е в оборудването на спалнята или в близост до нея със страхотна стая, която ще помогне на богатите туристи да разнообразят културната програма по време на празниците. Някои богати клиенти настояват да разполагат с хеликоптер в обекта за настаняване. Компанията отбеляза, че една от основните причини, поради които хората търсят недвижим имот с площ за хеликоптери, е нежеланието да се използва летището, което е за обикновените хора. През 2017 г. интересът към подобна услуга се е увеличи с 500%, добавиха представители на Stay One Degree.

Сред екстравагантните пожелания на богатите туристи са и: наличието на истински портретен художник, който по всяко време може да улови един от епизодите на релаксацията на платно;

- винарска изба с 30-годишно вино Бордо и 50-годишно уиски;

- бронирано стъкло във всички основни помещения на мястото на пребиваване;

- частно крайбрежие и 24-часов достъп до частен плаж.

Коментари: 0