Нестле открива още 100 работни места у нас

Компанията търси служители в производството

Нестле открива още 100 работни места у нас

100 нови работни места открива компанията за захарни изделия „Нестле България“ до края на годината.

„Нашата компания откри над 60 работни места от началото на годината и продължава да дава възможност на активно търсещи работа хора, които имат желание да се присъединят към нас“, съобщават от фирмата.

Фирмата търси служители за завода си за шоколад, бисквити и захарни изделия в София.

„Ако сте динамичен и отговорен човек, с мотивация за работа в сферата на производството, то не се колебайте да кандидатствате за позицията Оператор Производство. Позицията е подходяща както за натрупване на първоначален производствен опит, така и за професионалисти в областта“, обясняват от Нестле.

Уточнени са и условията за работа на търсените позиции.

„Условията на работа включват: работа на трисменен режим по график, работа на пълен работен ден и пълни осигуровки върху брутното възнаграждение. Предлагаме работа в екип от специалисти, богат пакет социални придобивки и възможности за развитие“, посочват от компанията.

На заинтересованите е предоставена форма за контакти:

„Ако имате въпроси и искате да кандидатствате за позицията, можете да се свържете със Специалист Подбор Екатерина Мишева на телефон (+359)898-774-020, изпратите email на Ekaterina.Misheva@bg.nestle.com с актуална Автобиография или донесете Автобиографията си на Главен портал, Централен Офис Нестле България в гр. София: бул. „Европа“ 128.“   

Коментари: 0