Новият „хотел в небето“ на Singapore Airlines

Луксозни легла ще радват пътниците в първа класа

Новият „хотел в небето“ на Singapore Airlines

Снимка: Singapore Airlines

Най-добрите места на борда на най-големия пътнически самолет в света са станали още по-добри. Singapore Airlines представи новите луксозни места на своя Airbus A380, което е първи основен ремонт на самолетната кабина за последното десетилетие.

Най-любопитна е новата първа класа: тя предлага шест апартамента с нов дизайн, с легла, които са разположени перпендикулярно на прозорците, ако пътниците пожелаят да релаксират по време на пътуването.

Новите A380 ще събират 471 души. В допълнение към шестте апартамента ще има 78 места в бизнес класата и 44 премиум места в икономичната класа. Редовните места в икономична класа ще са 343 на брой, съобщава CNBC.

Луксозните легла са с две възглавници, луксозно бельо и памучна завивка. Пътниците получават и чехли, очила и чорапи. Точно като в луксозен хотел. Има и място за съхраняване на вещи или аксесоари и бижута.

Леглата може да се съединяват, ако пътува двойка.

Всеки "апартамент" има кожено кресло (но не очаквайте да лежите по време на излитане или кацане), което се върти. Седалките разполагат и с 32-инчов HD монитор за развлечения по време на полета.

Предвидени са и 2 луксозни бани за 6-ма ВИП пътници.

Коментари: 0