Новият ултрабърз флагман на Sony вече се продава във Vivacom

Високата производителност на модела се гарантира от мощния процесор Qualcomm Snapdragon 865 5G

Новият ултрабърз флагман на Sony вече се продава във Vivacom
Автор: Vivacom
Новият ултрабърз флагман на Sony – Xperia 1 II, вече е на разположение на клиентите в магазините и онлайн на сайта на VIVACOM. 

Sony Xperia 1 II има изящен 6.5-инчов 4K HDR OLED дисплей, със за съотношение 21:9 за изживяване като на кино, който прави цветовете още по наситени и живи. Високата производителност на модела се гарантира от мощния процесор Qualcomm Snapdragon 865 5G, в комбинация с 8 GB RAM памет и 256 GB вградена памет.

Sony Xperia 1 II е първият смартфон, използващ 360 Reality Audio хардуерно декодиране, което оптимизира качеството и чистотата на звука.  А за продължително използване моделът е оборудван с мощна батерия с капацитет 4000 mAh и поддържа безжично зареждане. Устройството е водоустойчиво, има Gorilla Glass 6 покритие на гърба и екрана и се отключва със сензор за пръстови отпечатъци, намиращ се отстрани на рамката. 

Най-голямото предимство на Sony Xperia 1 II е тройната основна камера използваща оптика Zeiss. И трите сензора са с резолюция 12 МР, но имат различни параметри. Основният сензор е с размер на лещата 24mm, f/1.7, ултраширокоъгълният 16mm, f/2.2, а телефото обективът - 70mm, f/2.4. В модела е добавен и 3D iToF сензор с автофокус, който автоматично изчислява разстоянието между основния обект и камерата. Използвайки технологията, разработена за камерите със сменяем обектив Alpha™, Xperia 1 II предлага непрекъснат автофокус, който извършва AF/AE  изчисления до 60 пъти в секунда.

Камерата има вграден режим за ръчен контрол над параметрите при снимки и видео, и поддържа 4K запис на видео.

Sony Xperia 1 II идва в черен цвят и се предлага на цена от 64,98 лв. на месец с план Smart U от VIVACOM. 

Коментари: 0